Over ons

Revive is een jong, dymamisch en passievol interieurarchitectenbureau. Met veel enthousiasme creëren we hoogwaardige, unieke en innovatieve ruimtes! Onze creatieve studio is zeer centraal gevestigd in Het Groene Hart waar we je graag ontmoeten tijdens presentaties, besprekingen of het inzien van de mooiste materialen uit onze rijke stalen collectie.
Revive interieur architect ontwerp materiaal staal textiel behang

ONZE VISIE | RUIMTES DIE HERLEVEN

Ons doel is om ruimtes weer tot leven te laten komen. Vaak verandert de maatschappij en de fysieke omgeving moet mee veranderen om levensvatbaar te blijven. We willen dat de nieuwe omgeving weer lang meegaat, daarom staat de gebruiker centraal in het ontwerp.
Revive interieur ontwerp 3d model kast woonkamer

SPRAAKMAKEND ONTWERP MET EEN VANZELFSPREKENDE DUURZAAMHEID

De ruimtes die we ontwerpen onderscheiden zich van de massa. Door gebruik te maken van eerlijke, natuurlijke, kwalitatieve materialen en producten is duurzaamheid ingebed zonder dat dit er dik bovenop ligt. De ruimte waarin we leven moet goed zijn voor onszelf, maar ook goed voor de aarde en toekomstige generaties.

Revive creatieve ontwerp studio design woerden

ONS TEAM

Onze bedrijfsstructuur is hybride. Dat wil zeggen dat we een aantal betrouwbare vaste mensen in dienst hebben en daarnaast werken met een flexibele schil van specialisten waar we op projectbasis mee kunnen opschalen. Op die manier kunnen we per project de juiste mensen selecteren en hebben we altijd de juiste slagkracht ongeacht de schaal van de ontwerpopgave. We werken binnen de studio onder andere met interieurarchitecten, architecten, interieurvormgevers, grafisch ontwerpers, 3D en bouwkundig tekenaars en projectmanagers.

Revive creatieve ontwerp studio design woerden
Revive creatieve interieur studio a12 woerden

ERIK-JAN VERWEIJ

Interieurarchitect BNI en eigenaar Erik-Jan heeft Revive in 2019 opgericht en is het gezicht van het bedrijf. Hij is een enthousiaste en geëngageerde allround senior interieurarchitect met meer dan 10 jaar werkervaring in het vakgebied. Hij heeft veel vakkennis op het gebied van interieurbouw en is bouwkundig onderlegd, als projectarchitect heeft hij bouwbegeleiding verzorgd voor verschillende grote projecten. Daarnaast is verlichting een specialisme van hem en heeft hij een enorme meubel, product en materiaalkennis.

Benieuwd naar onze recente projecten?